Mijn favorieten

Aankoop

 


Een huis kopen in de regio Beverwijk? 


Met Yvonne Gras Makelaars vind jij een heerlijk huis

Een heerlijk huis. Dat wil iedereen. Na de zoektocht op Funda heb jij een aantal huizen gevonden in de regio Beverwijk die voldoen aan jouw woonwensen. Maar dan begint het aankoopproces pas echt. Een heerlijk huis is er één zonder onverwachte verassingen of gebreken. Dat vraagt om bouwkundige kennis, om financieel en juridisch inzicht en om actuele kennis van vergunningen en bestemmingsplannen. Zo weet jij zeker dat het koopcontract geen verborgen voorwaarden bevat. Wij snappen dat je het uitzicht en de locatie van jouw huis met zorg hebt uitgekozen. Je wilt jaren later niet ineens geconfronteerd worden met bouwplannen in jouw directe omgeving. Yvonne Gras heeft jarenlange ervaring als aankoopmakelaar. Met haar begeleiding koop jij nooit een kat in de zak. 
 

Een huis in Beverwijk kopen voor de beste prijs

Het vinden van een huis is soms makkelijker, dan het daadwerkelijk in bezit krijgen. In de huidige markt vissen veel mensen achter het net. Er is steeds minder woningaanbod, maar veel vraag. Door Yvonne Gras in Beverwijk in te schakelen als aankoopmakelaar ben jij als eerste op de hoogte van  nieuw woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Nog voordat het op Funda staat!

Daarnaast is Yvonne een ervaren onderhandelaar met veel kennis van de woningmarkt in Beverwijk. Als je eenmaal overtuigd bent dat je jouw woning gevonden hebt, is het moeilijk om objectief te blijven en je niet te laten meeslepen in de onderhandeling. Als aankoopmakelaar waken wij ervoor dat je jouw budget niet overschrijdt en je voor een scherpe prijs jouw huis in de omgeving Beverwijk koopt. 


Meer weten over onze aankoopdienstverlening?
Start nu met een gratis adviesgesprek waarin wij je woonwensen en aankoopmogelijkheden bespreken. Hierna kun jij beslissen of je ons als aankoopmakelaar in wilt schakelen. 
 


Wat levert een aankoopmakelaar jou op:

 Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in Beverwijk e.o. (voor Funda!)


 Geen kans op onverwachte gebreken doordat wij meegaan op 2e bezichtiging


 Een scherpe aankoopprijs


 Controle van juridische documenten en inspectie van het huis 


Wil je weten wat onze aankoopbegeleiding nog meer voor jou kan doen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
 
 


Vrijblijvend aankoopadvies

\Wij maken graag eens kennis. Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je binnen 1 werkdag terug. 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring