Mijn favorieten

Taxaties

 


Taxatie van jouw woning in de regio BeverwijkYvonne Gras Woonaccent Makelaars garandeert een valide taxatierapport voor een scherp tarief! 

Een hypotheekaanvraag, het kopen van een woning of het verkopen daarvan zijn allemaal mogelijke redenen om een taxatierapport te laten opstellen. Maar een taxatie kan ook van pas komen als je wilt weten of de waarde van jouw woning in de regio Beverwijk is gestegen na de verbouwing of wanneer je de boedel moet verdelen na scheiding of overlijden. Kortom, er zijn talloze situaties waarin jij een taxatierapport kan gebruiken. Bij Yvonne Gras Woonaccent Makelaars kunnen we je hierbij helpen.Gecertificeerd taxateur

De hypotheekverstrekker, de fiscus en het verzekeringskantoor eisen allen een professioneel rapport voordat ze hun diensten verlenen. Naast beëdigd makelaar is Yvonne ook gecertificeerd taxateur (VastgoedCert en NVTR) en als zodanig bevoegd om gevalideerde taxatierapporten uit te brengen.

Yvonne Gras Woonaccent Makelaars in Beverwijk rekent een vast scherp tarief en zorgt ervoor dat jij het taxatierapport spoedig na het maken van de afspraak in handen hebt. Vraag nu een taxatie aan. 


 


 

Veelgestelde vragen 

Wanneer heb ik een gevalideerd rapport nodig? 

Voor een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) is een valide rapport noodzakelijk. Daarnaast eisen vrijwel alle geldverstrekkers een gevalideerd taxatierapport bij een financieringsaanvraag. Onafhankelijke validatie-instituten, waaronder het NWWI en VastgoedCert, zijn opgericht om de kwaliteit van taxaties te waarborgen, zodat de waarde van woningen op uniforme wijze vastgesteld wordt. Dit biedt betrokkenen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude en –fouten.


Is er een verschil tussen een bouwkundige keuring of een taxatie?

Een bouwkundige keuring is niet hetzelfde als een taxatie. De taxateur onderzoekt de bouwkundige staat van het huis, maar dit is enkel onderdeel van de waardebepaling. Er wordt meer een algemene indruk van de bouwkundige staat bepaald. Voor een meer gedetailleerd en specifiek onderzoek naar de bouwkundige staat is een bouwkundige keuring nodig. De taxateur zal aansturen op een aanvullend onderzoek indien dit nodig is. 


Kan mijn eigen makelaar een taxatie verrichten voor de financiering van mijn huis? 

Nee, wanneer er een taxatie moet worden verricht voor de financiering van een huis, dient de taxateur onafhankelijk te zijn. Deze persoon mag dan niet betrokken zijn geweest bij de aan- of verkoop van de woning.

 


Taxatie in de omgeving Beverwijk

Wil je graag een taxatie plannen of heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring