Mijn favorieten

Taxaties

 


Taxatie van jouw woning in de regio BeverwijkYvonne Gras Makelaars garandeert een valide taxatierapport voor een scherp tarief! 

Een hypotheekaanvraag, het kopen van een woning of het verkopen daarvan zijn allemaal mogelijke redenen om een taxatierapport te laten opstellen. Maar een taxatie kan ook van pas komen als je wilt weten of de waarde van jouw woning in de regio Beverwijk is gestegen na de verbouwing of wanneer je de boedel moet verdelen na scheiding of overlijden. Kortom, er zijn talloze situaties waarin jij een taxatierapport kan gebruiken. Bij Yvonne Gras Makelaars kunnen we je hierbij helpen.Gecertificeerd taxateur

De hypotheekverstrekker, de fiscus en het verzekeringskantoor eisen allen een professioneel rapport voordat ze hun diensten verlenen. Naast beëdigd makelaar is Yvonne ook gecertificeerd taxateur (VastgoedCert en NVTR) en als zodanig bevoegd om gevalideerde taxatierapporten uit te brengen.

Yvonne Gras Makelaars in Beverwijk rekent een vast scherp tarief en zorgt ervoor dat jij het taxatierapport spoedig na het maken van de afspraak in handen hebt. Vraag nu een taxatie aan. 


Taxatie in de omgeving Beverwijk

Wil je graag een taxatie plannen of heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring