Mijn favorieten

 


De waarde van jouw woning in de regio Beverwijk weten? 


Bij Yvonne Gras Makelaars krijg je altijd een gratis waardebepaling

Ben jij aan het overwegen om te gaan verhuizen? Deze keuze brengt veel vragen met zich mee, één daarvan is de vraag wat je woning waard is. Bij deze vraag helpt Yvonne Gras Makelaars in Beverwijk je graag op weg. Dit doen wij met behulp van de verkoopscan. Een onderdeel hiervan is een gratis waardebepaling.

 

Wat houdt een waardebepaling precies in?

De waardebepaling is altijd gratis bij Yvonne Gras Makelaars Beverwijk. Na het maken van een afspraak komt er een makelaar bij je langs om te woning op te nemen. Aan de hand van deze opname zal de makelaar een schatting van de waarde doen. Met dit advies kun jij  bijv. de verkoopprijs bepalen. Let op: dit is een schatting van de waarde en dus geen taxatie!

De waarde wordt o.a. bepaald op basis van de volgende factoren:


  Onderhoudsstaat;
  Verbeterkansen; 
  Omgeving en locatie van de woning;
  Vergelijkbare huizen.


Wil je in plaats van een grondige waardebepaling een indicatie van de waarde van jouw woning per e-mail ontvangen? Klik dan hier voor een waarde-indicatie via e-mail.>

Verkoopstrategie: sterktes en kansen 

Uit bovenstaande punten zal de makelaar de sterke punten en verbeterpunten van jouw woning gaan benoemen om zo de kans op een hogere verkoopwaarde te kunnen vergroten. Na dit alles zal de makelaar een advies geven over de verkoopprijs. Het is daarna aan jou om te bepalen of je verder wilt gaan met Yvonne Gras Makelaars Beverwijk.
 

Weten wat jouw woning waard is? Vraag hier de gratis verkoopscan aan:

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring