Mijn favorieten

Actie Proefverkopen


 


Jouw woning in de regio Beverwijk proefverkopen? 


Dat is mogelijk bij Yvonne Gras Woonaccent Makelaars 

Bij het te koop zetten van je woning betaal je bij veel makelaars direct een fors bedrag. Dit terwijl je nog helemaal niet zeker weet of deze dienstverlening wel bij jou past. Wij, van Yvonne Gras Woonaccent Makelaars vinden dit niet meer passen binnen onze markt en hebben hier een oplossing voor bedacht: 3 maanden lang probeer jij onze volledige dienstverlening gratis uit. Dit noemen wij ‘proefverkopen’.Waarom de makelaar 3 maanden op proef? 

Proefverkopen biedt jou de kans onze makelaar en het verkooppakket 3 maanden lang gratis uit te proberen. In deze periode geniet jij van de volledige dienstverlening. Zo ontvang je persoonlijk advies, begeleiding en zullen we jouw woning op de markt presenteren met een uitgebreid verkooppakket. Als deze diensten probeer je uit, waarbij je geen risico loopt om te betalen voor een dienstverlening waar je niet tevreden over bent.

Blijk je in deze periode toch niet tevreden, dan is het mogelijk kosteloos afscheid te nemen van Yvonne Gras Woonaccent Makelaars. Je betaalt dus uitsluitend bij een succesvolle verkoop van jouw huis in Beverwijk of omegving. Hier maken wij voorafgaand aan de proefperiode duidelijke afspraken over.

Wil je meer informatie over Proefverkopen? Bekijk de onderstaande video of vul het formulier onderaan de pagina in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

 


Kortom, wat Proefverkopen voor jou kan betekenen:

  Kosteloos stoppen;
  Volledige promotie;
  Geen risico.Nieuwsgierig geworden ?

Plan dan snel een kennismakingsgesprek in via het contactformulier hieronder! 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring